T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / TERME - Terme Fen Lisesi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

 

Okulumuz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'ne özel bir program düzenledi. Bu anlamlı günü coşku ve saygıyla anmak adına  okulumuz konferans salonunda bir araya geldik. Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatanımızın bağımsızlığı için canlarını feda eden şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

 

Bu özel gün için okulumuzda hazırlanan program, çeşitli etkinlikler ve gösterilerle dolu dolu geçti. Öğrencilerimizin hazırladığı oratoryo, tiyatro ve müzik gösterileriyle duygusal anlar yaşadık. Her sahne, tarihimize olan bağlılığımızı ve milli değerlerimizi yürekten hissettirdi. Şehitlerimize olan şükran duygularımızı ifade etmenin yanı sıra, bu büyük zaferin kazanılmasında emeği geçen kahramanlarımızı da bir kez daha anma fırsatı bulduk.

 

 Geçmişimizin bize bıraktığı mirasa olan sorumluluğumuzu bir kez daha hatırladık. Genç nesillerin bu mirası korumak ve yaşatmak için her zaman hazır olduğunu gördük. Ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirerek, geleceğe umutla bakmaya devam edeceğiz.

 

Bu anlamlı günün planlanmasında büyük görev alan Ülkü İRTEM öğretmenimize ve  bizimle birlikte olan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Okulumuzun düzenlediği etkinliklere katılarak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığınız için minnettarız.

21-03-202421-03-202421-03-202421-03-2024

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 10:07 - Görüntülenme: 39
  Beğen | 0  kişi beğendi