SAMSUN / TERME - Terme Fen Lisesi

Terme Fen Lisesi OKAF24'DE

Geleceğin liderleri olarak yetişen öğrencilerimizi her zaman destekleyerek, onlara çeşitli kariyer fırsatları sunmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda, öğrencilerimizin kariyer planlamalarına yönelik farkındalıklarını artırmak adına gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimize bir yenisini daha ekledik.

Bu yıl Samsun'da düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'na ( OKAF ) katıldık. Fuar kapsamında, birbirinden değerli şirketler kendi standlarında ürün ve hizmetlerini sergileyerek, geleceğin profesyonelleri ile buluştu.

Öğrencilerimiz, fuar boyunca şirket temsilcileri ile birebir görüşmeler yapma, iş dünyasının içerisindeki yenilikleri takip etme ve potansiyel staj imkanları hakkında bilgi edinme fırsatı buldular. Ayrıca, farklı sektörlerden pek çok şirketi yakından tanıma şansını elde ettiler.

Etkinliğin amacına uygun olarak, öğrencilerimizin kariyer hedeflerine ışık tutacak deneyimler yaşanmış, gelecekteki meslek seçimlerine dair daha net bir vizyon kazanmalarına katkıda bulunulmuştur.

11-01-202411-01-2024

Yayın: 11.01.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 10:24 - Görüntülenme: 65