T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / TERME - Terme Fen Lisesi

Egebimtes ile Yapılan Protokol Kapsamında Kariyer Günleri Başladı!

 

Okulumuz, öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması ve kariyerlerine doğru adımlar atmaları konusunda sürekli olarak yeni olanaklar arayışı içindedir. Bu hedef doğrultusunda,  Egebimtes ile aramızda gerçekleştirilen önemli bir protokolu önceki günlerde duyurmuştuk.

 

Egebimtes bu anlaşma kapsamında, okulumuza bir telekonferans sistemi hediye etmiştir. Bu sistem, öğrencilerimizin çevrimiçi ve uzaktan katılımıyla kariyer günleri gibi etkinlikler düzenlememize imkân tanıyacak ve onlara sektörde deneyimli meslek uzmanları ile buluşma fırsatı sunacaktır.

 

Süreci başlatmak ve açılış yapmak amacıyla, 20 Şubat 2024 tarihinde, Egebimtes ekibi ve uluslararası alanda ağ güvenliği konusunda hizmet sunan Palo Alto şirketinin Türkiye, Orta Asya ve Afrika bölge sorumlusu, güvenlik kanal lideri Ali Fuat Türkay bey okulumuzu ziyaret etmiştir. Kendileri, öğrencilerimize siber güvenlik ve kariyer fırsatları üzerine bilgilendirici bir konferans sunmuş ve sektör hakkında paylaşımlarda bulunmuşur. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz

 

Bu protokol ve ilk etkinlik, okulumuz için büyük bir fırsat ve önemli bir adımdır. Öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak ve onları sektörle buluşturacak bu tür etkinlikleri sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Egebimtes'in başta Genel MÜdürü Yeşim ATAY olmak üzere açılışta bizleri ziyaret eden Genel Müdür Yardımcısı Sayın Tansu YILDIRIM, üretim ve Yönetim Direktörü Alp ATAY, İnsan Kaynakları Müdürü Hande UZ 'a  teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz

21-02-2024 

21-02-202421-02-202421-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 13:42 - Görüntülenme: 68
  Beğen | 0  kişi beğendi